Skip to main content

Τράπεζα Πειραιώς: Δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις από τον έλεγχο της ΤτΕ

Η Τράπεζα Πειραιώς διευκρινίζει ότι δεν αναμένει να υπάρξει ουσιώδης επίπτωση στην οικονομική και κεφαλαιακή της κατάσταση.

Σε διευκρινιστική δήλωση σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις προέβη η Τράπεζα Πειραιώς, αναφέροντας πως δεν αναμένεται να υπάρξουν επιπτώσεις από τον διενεργούμενο έλεγχο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

«Σε συνέχεια της χθεσινής σχετικής ανακοίνωσης, η Τράπεζα Πειραιώς διευκρινίζει ότι δεν αναμένει να υπάρξει ουσιώδης επίπτωση στην οικονομική και κεφαλαιακή της κατάσταση ως αποτέλεσμα του διενεργούμενου από την Τράπεζα της Ελλάδος εποπτικού ελέγχου σε σχέση με παλαιότερα θέματα συμμόρφωσης προς το εποπτικό πλαίσιο και τις εσωτερικές διαδικασίες», αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Σημειώνεται ότι σε ανάλογη δήλωση προέβη νωρίτερα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, στο Bloomberg News.

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν αναμένουμε να προκύψουν σημαντικές οικονομικές ή κεφαλαιουχικές επιπτώσεις από τα ευρήματα της εποπτικής επιθεώρησης που διενεργήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος σε σχέση με θέματα του παρελθόντος», δήλωσε.