Skip to main content

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με λεωφορείο το τμήμα Λιανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλο λόγω έργων

Το Σάββατο 21 Απριλίου και για 12 ώρες (από τις 06:00 έως τις 18:00 ), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τρένα σε λεωφορεία.

Εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Λιανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου θα εκτελεστούν από την ΕΡΓΟΣΕ, το Σάββατο 21 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, το Σάββατο 21 Απριλίου και για 12 ώρες (από τις 06:00 έως τις 18:00 ), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τρένα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Λιανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος και αντίστροφα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λιανοκλαδίου μέχρι τον Παλαιοφάρσαλο και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τρένο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Αντίστοιχα, οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Παλαιοφάρσαλου μέχρι το Λιανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τραίνο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.

Οι αμαξοστοιχίες που επηρεάζονται είναι οι εξής:
I/C 50, 884, I/C 51, I/C 52, I/C 53, I/C 55, I/C 56 και I/C 59

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ στο δίκτυο.