Skip to main content

Τρία μέλη συμμορίας διακινητών μεταναστών συνέλαβε η αστυνομία

Οι συλληφθέντες μετέφεραν με φορτηγό εννιά αλλοδαπούς, ανάμεσα σ' αυτούς και τρεις ανήλικοι. Συνελήφθησαν στα διόδια Ανάληψης στην Εγνατία Οδό.

Τρία μέλη συμμορίας που διακινούσαν παράνομα μετανάστες συνέλαβε η αστυνομία σήμερα τα ξημερώματα στα διόδια Ανάληψης στην Εγνατία Οδό.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης εντόπισαν ένα φορτηγό με οδηγό και συνοδηγό δύο από τους συλληφθέντες, ενώ ο τρίτος δράστης είχε ρόλο προπομπού, για να ενημερώνει τα μέλη του κυκλώματος για πιθανά σημεία αστυνομικών ελέγχων.

Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος και την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν εννιά αλλοδαπούς που στερούνταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, μεταξύ των οποίων και τρείς ανήλικοι.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Κατασχέθηκαν δύο οχήματα, έξι κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συνεννοήσεις τους και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.