Skip to main content

Τρίκαλα: Οικογένεια έμενε στο σπίτι με το νεκρό πατέρα τους

Οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν στα Τρίκαλα τον 75χρονο νεκρό και σε προχωρημένη σήψη μέσα στο σπίτι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια τραγική υπόθεση στα Τρίκαλα, όπου μια γυναίκα και οι δύο κόρες της έμεναν στο σπίτι με τον νεκρό σύντροφο και πατέρα επί τρεις μήνες.

Οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν τον 75χρονο νεκρό και σε προχωρημένη σήψη μέσα στο δωμάτιο.  

Μέσα στο ίδιο σπίτι παρά την έντονη μυρωδιά έμεναν η 53χρονη σύντροφός του και τα δύο ανήλικα κοριτσάκια που είχαν αποκτήσει μαζί, 11 και 13 ετών αντίστοιχα. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο περιβάλλον.

Αν και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα αίτια θανάτου του 75χρονου είναι παθολογικά, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τόσο τα ακριβή αίτια θανάτου του όσο και το πότε πέθανε, καθώς οι τρεις μήνες είναι κατά προσέγγιση.

Για την υπόθεση "Το Χαμόγελο του Παιδιού" είχε ειδοποιήσει τις αρχές από τον Μάρτιο του 2015. Η οργάνωση είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» για την παραμέληση των δυο κοριτσιών καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού", πριν λίγες μέρες, δέχτηκε ξανά ανώνυμη καταγγελία για την ίδια οικογένεια, ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων όπου και προέβησαν σε έρευνα.