Skip to main content

Τρεις οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης

Μετά τον νυν πρόεδρο, Θωμά Βράνο και τον Διαμαντή Ματζάρη, προέκυψε και υποψηφιότητα από το Ωραιόκαστρο, ο Αντώνης Λιακόπουλος.

Ανακατεύεται η... τράπουλα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στη Β' Θεσσαλονίκης. Αν και μέχρι χτες οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης ήταν δύο, ο σημερινός πρόεδρος, Θωμάς Βράνος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πυλαίας – Χορτιάτη, Διαμαντής Ματζάρης, σήμερα –τελευταία μέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων- προέκυψε και τρίτος διεκδικητής.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ωραιοκάστρου, Αντώνη Λιακόπουλο, ο οποίος μάζεψε τις απαιτούμενες υπογραφές (το όριο είναι 30 και συγκέντρωσε 50) και υπέβαλε την υποψηφιότητά του.

Με τρεις υποψήφιους πλέον η μάχη της 13ης Μαΐου μόνο εύκολη δεν θα είναι, ενώ οι εκλογικοί αντιπρόσωποι δεν θα πάνε απλά για ένα χαλαρό πρωινό κυριακάτικο καφεδάκι στην ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης...

Ο Αντώνης Λιακόπουλος κατατάσσεται στους φανατικούς «μητσοτακικούς», καθώς στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την προεδρία του κόμματος, υποστήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και «έτρεξε» την υποψηφιότητα στη Β' Θεσσαλονίκης, όπου έκανε και ομιλίες.

Οι τρεις υποψηφιότητες αν μη τι άλλο αναμένεται να συγκεντρώσουν και αρκετό «γαλάζιο» κόσμο στις κάλπες της Β' Θεσσαλονίκης.