Skip to main content

Τρεις νεκροί στην Αλεξανδρούπολη - Τους αναζητούσαν από το Σάββατο

Τα τρία άτομα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στην αγροτική περιοχή του Μαίστρου Αλεξανδρούπολης, εντός ρέματος.

Νεκροί εντοπίστηκαν χθες το πρωί οι τρείς άντρες, ηλικίας 40, 31 και 31 ετών, οι οποίοι αναζητούνταν από το περασμένο Σάββατο.

Τα τρία άτομα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στην αγροτική περιοχή του Μαίστρου Αλεξανδρούπολης, εντός ρέματος.  Άγνωστο παραμένει το πως το όχημα έπεσε μέσα στο ρέμα.

Το πρωί της Δευτέρας και μετά από δύο ημέρες κατά τις οποίες οι τρεις άνδρες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, οι συγγενείς τους δήλωσαν στη διεύθυνση αστυνομίας Αλεξανδρούπολης την εξαφάνισή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ βάσει των πρώτων εκτιμήσεων της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες, ο θάνατος των άτυχων ανδρών προήλθε από υποθερμία και πνιγμό.

Το αυτοκίνητο με τις τρεις σορούς, εντοπίστηκε από κοινή περιπολία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Χθες το πρωί, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν νεκροί τρεις ημεδαποί, , που Τα τρία ατομα αναζητούνταν από την 5 Δεκεμβρίου, μετά από σχετική δήλωση εξαφάνισης.