Skip to main content

Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Στις 19.00 στην Καμάρα από άτομα αντιεξουσιαστικού χώρου, στις 19.30 στο άγαλμα Βενιζέλου από το ΠΑΜΕ και στις 20.00 στο Λευκό Πύργο από την ΕΔΟΘ

Νέες συγκεντρώσεις και πορείες έχουν προγραμματιστεί για σήμερα με φόντο τη συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν τρεις συγκεντρώσεις το απόγευμα. Στις 19.00 στην Καμάρα από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στις 19.30 στο άγαλμα του Βενιζέλου από το ΠΑΜΕ και στις 20.00 στο Λευκό Πύργο από την ΕΔΟΘ και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

Στην Αθήνα σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και όλους τους πολίτες η ΑΔΕΔΥ, στις 19:30

Σε ανακοίνωσή της, η ΑΔΕΔΥ καλεί τους πολίτες «να συνεχίσουν τους αγώνες για να μην περάσει και να ανατραπεί το νέο βάρβαρο μνημόνιο, για την ανατροπή όλων των μνημονιακών πολιτικών και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, για τη μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους, και την προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας».