Skip to main content

Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Προμαχώνα και Κιλκίς (φωτο)

Συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές τρία άτομα για τη μεταφορά 154 πακέτων τσιγάρων και 65 συσκευασιών καπνού συνολικά.

Στη σύλληψη ενός 44χρονου στον Προμαχώνα και δύο ατόμων ηλικίας 62 και 61 ετών στο Κιλκίς προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, συνελήφθη χθες, 8 Ιουλίου, το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 44χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 50 πακέτα τσιγάρων και 60 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 2 κιλών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

Επιπλέον, συνελήφθησαν το βράδυ της ίδιας μέρας σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 62 και 61 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 104 πακέτα τσιγάρων και 5 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.