Skip to main content

Τρεις τραυματίες σε τρία τροχαία ατυχήματα στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Φορτηγάκι εξετράπη της πορείας του στον Περιφερειακό και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων

Τρία τροχαία ατυχήματα, με ισάριθμους τραυματίες, σημειώθηκαν από το πρωί σήμερα, στον Περιφερειακό, το Δερβένι και το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στις 9:10, ένα φορτηγάκι εξετράπη της πορείας του στον Περιφερειακό, στο ρεύμα προς ανατολικά και λίγο πριν το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα τον ελαφρό τραυματισμό δύο ατόμων. Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται από μόλις μια λωρίδα κυκλοφορίας και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Παράλληλα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 9:00, ανετράπη στον κόμβο Δερβενίου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της οδηγού του και τον ελαφρό τραυματισμό της. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης.

Τέλος, άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:45 στην οδό Αγίου Δημητρίου, μπροστά από το Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο ρεύμα προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο ΙΧ οχήματα, που υπέστησαν υλικές ζημίες. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός των επιβαινόντων. Εξαιτίας του ατυχήματος, προκλήθηκε προς στιγμήν μίνι κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Να σημειωθεί ότι, λόγω του βροχερού καιρού, σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, το οδόστρωμα είναι ιδιαίτερα ολισθηρό.

Φωτογραφίες από το τροχαίο στο Καυτανζόγλειο