Skip to main content

Διογκώνεται το πρόβλημα στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ προς τη Χαλκηδόνα

Με τρίτη επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση του ΟΑΣΘ ο δήμαρχος ζητά την επαναφορά των καταργηθέντων δρομολογίων της βασικής γραμμής 81Α.

Τρίτη επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ., η οποία κοινοποιήθηκε προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, τους Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε σήμερα, Τετάρτη 08 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Χαλκηδόνος Ιωάννης Τσουκνιδάς.

Λόγος για τη νέα επιστολή του δημάρχου στάθηκε το γεγονός των συνεχιζόμενων καταγγελιών που δέχεται η δημοτική αρχή από δημότες της οι οποίοι αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα λόγω των μειωμένων δρομολογίων και της ελλειμματικής εξυπηρέτησης του Ο.Α.Σ.Θ..

Ο δήμαρχος εξέφρασε, για ακόμη μία φορά, τις έντονες διαμαρτυρίες του προς τη Διοίκηση του οργανισμού και ζήτησε την επαναφορά των καταργηθέντων δρομολογίων της βασικής γραμμής 81Α (Άγιος Αθανάσιος - Χαλκηδόνα - Κουφάλια), ενώ επανέλαβε το αρχικό αίτημα του για γνωστοποίηση των δρομολογίων που πραγματοποιούνται καθημερινά από και προς το Δήμο μας.

Το χρονικό διάστημα που ακολούθησε από την πρώτη επιστολή διαμαρτυρίας του δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδά στις 06/09/2017 ξεπέρασε τους δύο μήνες, με το πρόβλημα, δυστυχώς, να διογκώνεται και να συνεχίζει να δημιουργεί έντονα προβλήματα στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας.