Skip to main content

Τέσσερις οι νεκρές στο τραγικό τροχαίο της Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (vid)

Δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα αμφότερα να ανατραπούν. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 14.15.

Τέσσερις γυναίκες έχασαν τελικά τη ζωή τους, και άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 14.15 στο 520ο χλμ στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων στο ύψος του οικισμού Άσπρος, στο Κιλκίς.

Ειδικότερα, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα αμφότερα να ανατραπούν και να τραυματιστούν θανάσιμα τέσσερα άτομα. 

Συγκεκριμένα, από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ακαριαία οι τρεις επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος, όλες γυναίκες, ενώ εξέπνευσε αργότερα και ακόμα μία γυναίκα από το δεύτερο όχημα.

Πιο συγκεκριμένα, στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, από τις οποίες μόνο η μία επιβάτιδα σώθηκε (58, 65 και 66 ετών οι νεκρές και 43 ετών η τραυματίας), και στο άλλο ένας ιερέας και δυο μοναχές (51 ετών ο ιερέας και 54 ετών η μία μοναχή), από τις οποίες η μία εξέπνευσε (61 ετών).

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, με έξι οχήματα και 14 άτομα, προκειμένου να απεγκλωβίσει τα άτομα από τα ΙΧ.

Και οι τέσσερις διασωθέντες αρχικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη και διεξαγόταν μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, ωστόσο αυτή τη στιγμή έχει αποκατασταθεί.

Οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.

Πηγή φωτογραφιών - thousandnews.gr