Skip to main content

Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση δεν θα αποδεχτεί παράλογες απαιτήσεις

Την πρόθεση της κυβέρνησης να μην αποδεχτεί μέτρα μετά το 2018 επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Την πρόθεση της κυβέρνησης να μην αποδεχτεί μέτρα μετά το 2018 καθώς επίσης και να προασπίσει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις επανέλαβε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του πρωθυπουργού.

Κύκλοι της κυβέρνησης αναφέρουν πως ο Τσακαλώτος αναλύοντας την απόφαση του τελευταίου Eurogroup στο πολιτικό συμβούλιο χαρακτήρισε επιτυχία την λήψη βραχυπρόθεσμων μέτρων για τη διευθέτηση του χρέους, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα αποδεχτεί παράλογες απαιτήσεις όπως την πρόταση της Γερμανίας για επιβολή πρωτογενών πλεονασμάτων 3,5% για δέκα έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του i-efimerida, στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν αναλυτικά οι: Βάκη Φωτεινή, Βούτσης Νίκος, Δούρου Ρένα, Δραγασάκης Γιάννης, Μπαλάφας Γιάννης, Παππάς Νίκος, Σβίγκου Ράνια, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φίλης Νίκος, Χριστοδουλόπουλου Τασία.