Skip to main content

Τσαντάκηδες έστηναν καρτέρι έξω από εκκλησία στην Καλαμαριά

Στη φάκα πιάστηκαν χθες τρία νεαρά άτομα στην Καλαμαριά, τα οποία έξω από τον εκκλησία στην περιοχή της Ανάληψης αφαίρεσαν τσάντα από ηλικιωμένη ενώ νωρίτερα επιχείρησαν να πράξουν το ίδιο σε άλλη γυν

Στη φάκα πιάστηκαν χθες τρία νεαρά άτομα στην Καλαμαριά, τα οποία έξω από τον εκκλησία στην περιοχή της Ανάληψης αφαίρεσαν τσάντα από ηλικιωμένη ενώ νωρίτερα επιχείρησαν να πράξουν το ίδιο σε άλλη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, οι συλληφθέντες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξωτερικά Ιερού Ναού στην περιοχή της Ανάληψης, όπου οι δύο εξ αυτών προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν την τσάντα γυναίκας η οποία τράπηκε σε φυγή προς το εσωτερικό του Ιερού Ναού, ενώ στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ηλικιωμένη την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα – έγγραφα.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή της Καλαμαριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, ενώ βρέθηκε η αφαιρεθείσα τσάντα η οποία και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.