Skip to main content

Τσαρουχά σε Καράογλου: Θα περίμενα να ήσασταν πιο υπεύθυνος Μακεδόνας

Απάντηση στην κριτική που της άσκησε ο πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου έδωσε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στη σκληρή κριτική που της άσκησε ο βουλευτής τη ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, απάντησε η Κόλλια Τσαρουχά σε ανακοίνωσή της.

Ο πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης είχε δηλώσει πως περίμενε από την νυν υπουργό λόγω καταγωγής και θέσης να είναι περισσότερο ευαίσθητη από τους υπόλοιπους, ορθώνοντας το πολιτικό της ανάστημα». «Δυστυχώς, ως Σερραία, πρόδωσε το δάκρυ του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και τους αγώνες του για τη Μακεδονία», υπογράμμισε.

«Θα περίμενα και εγώ από εσάς κ. Καράογλου να είστε πιο υπεύθυνος Μακεδόνας και να έχετε υποστηρίξει τη ξεκάθαρη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και όχι τις πονηριές και τις ασάφειες του κ. Μητσοτάκη», απάντησε σε ανακοίνωσή της η κ. Τσαρουχά.

«Πραγματικά λυπάμαι που για μικροπολιτικούς σκοπούς, η παράταξη την οποία ίδρυσε ο αείμνηστος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, ζητάει σήμερα να θυσιάσουμε τη σταθερότητα της χώρας, ενώ την αφήνει έρμαιο στα χέρια ακραίων που μόνο τη Μακεδονία μας δεν σκέφτονται», συνέχισε.

Τέλος, υπενθύμισε στον βουλευτή της ΝΔ ότι η πρόταση δυσπιστίας δεν ήταν ρητά κατά του προσύμφωνου Κοτζιά-Ντιμιτρόφ ως όφειλε, αλλά αόριστα κατά της Κυβέρνησης.