Skip to main content

Τσίμιροτ για Σαββίδη: Υπέροχος άνθρωπος, υπερβολικά τα μίντια

Ο Βόσνιος μέσος της Σταντάρ Λιέγης υπεραμύνθηκε του ομογενή επιχειρηματία υπογραμμίζοντας πως βρίσκεται πάντα δίπλα στους παίκτες του «Δικεφάλου»

Για τη μετεγγραφή και την προσαρμογή του στη Σταντάρ Λιέγης και το βελγικό πρωτάθλημα αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε σε βοσνιακό ΜΜΕ, ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ:

Για την προσαρμογή του στο βελγικό πρωτάθλημα: «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι τρομερές. Η αλήθεια είναι ότι η προσαρμογή μου στο νέο περιβάλλον, την πόλη και τον σύλλογο είναι ακόμα σε εξέλιξη... Ένα μικρό πρόβλημα είναι η γλώσσα. Εγώ μιλάω αγγλικά, αλλά σύντομα θα ξεκινήσω να μαθαίνω και γαλλικά»

Για την μετεγγραφή του στο Βέλγιο: «Είναι ένα βήμα εμπρός για την καριέρα μου που παίζω στο Βέλγιο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ποιοτικό και ενδιαφέρον. Το ποδόσφαιρο είναι γρήγορο και όλες οι ομάδες παίζουν επιθετικά, έτσι υπάρχουν πολλά γκολ στα ματς. Αυτό είναι ωραίο για τους φιλάθλους που γεμίζουν τα γήπεδα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ήταν όλα υπερβολικά. Γνωρίζω τον Σαββίδη, έχουν βρεθεί και μιλήσει κάποιες φορές. Είναι υπέροχος άνθρωπος, είναι πάντα δίπλα στους παίκτες, ό,τι κι αν χρειαστούμε. Τα μίντια παραφούσκωσαν το γεγονός, λειτούργησε κάτω από πίεση και ήταν νευριασμένος. Ξαναλέω όμως ότι πάντα είναι ένας καλός άνθρωπος».