Skip to main content

Τσιώλης: «Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές»

Ο Σάκης Τσιώλης στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Άρης πρέπει να είναι απρόβλεπτος στο παιχνίδι του.

 

Μετά το τέλος της φιλικής ήττας με 2-1 από την Πενιαρόλ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης, δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Η εικόνα της ομάδας ήταν θετική. Παρότι είμαστε στη μέση της προετοιμασίας δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Συγχαρητήρια στον κόσμο που δημιούργησε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Βάσει αυτού θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει επιθετικούς προσανατολισμούς και να μην είναι μονότονος. Δεν πρέπει να έχουμε σταθερά ένα μοτίβο. Αντίθετα πρέπει να είμαστε απρόβλεπτοι».
 
Για την πορεία του Μιχάλη Γιαννίτση:
 
«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι έπαιξε σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Είμαστε σε καλό δρόμο με τον παίκτη ο οποίος έχει μέλλον στον ΑΡΗ. Όταν τελειώσουμε τον κύκλο των φιλικών θα είναι ακόμα πιο έτοιμος».
 
Για τον Καρίμ Σολτάνι: «Εμείς τον αποκτήσαμε ως επιθετικό. Δεν είναι βέβαια ο κεντρικός σέντερ φορ. Από εκεί και πέρα σαν ελεύθερος επιθετικός έχει μεγάλο πλεονέκτημα στο χώρο, καλή επαφή με τη μπάλα και θα μας φανεί πολύτιμος».
 
Για το θέμα απόκτησης επιθετικού: «Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Υπάρχουν βέβαια πολλά εμπόδια σε τέτοιες περιπτώσεις. Θέλω να ελπίζω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει το θέμα».
 
Για την ενσωμάτωση του Πορτίγια στην ομάδα: «Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Αποτελεί  όμως ένα ποιοτικό παίκτη ο οποίος βοήθησε την ομάδα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές πέρυσι. Είναι πειθαρχημένος σαν ποδοσφαιριστής και σίγουρα τον υπολογίζουμε».
 
Για την συμφωνία με τον Τοπούζη, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια: «Ο ΑΡΗΣ επενδύει πάνω σε αυτά τα παιδιά. Σαν παίκτης ο Τοπούζης έχει θετικά στοιχεία. Αξίζει την ευκαιρία και θα την πάρει. Από εκεί και πέρα είναι στο δικό του χέρι να δουλέψει και να καθιερωθεί».