Skip to main content

Τσιώλης: «Ο Άρης παραμένει δυνατή ομάδα»

Την δική του ανάλυση για την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό έκανε ο Σάκης Τσιώλης.

 

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Γαύρος» αναφέρθηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Κάποιες φορές παίζουν μεγάλο ρόλο στην πορεία μιας ομάδας και στην αγωνιστική εικόνα της οι συγκυρίες και η τύχη. Καμιά φορά, μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το σκηνικό. Ένα δοκάρι ή μια λάθος απόφαση του διαιτητή μπορεί να αντιστρέψει τα πάντα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αυτό του Σαββάτου. Μπορεί ο Άρης να μην έχει παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής και να μην έχει τα αποτελέσματα, αλλά παραμένει πολύ δυνατή ομάδα. Κυρίως στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, που οι φίλαθλοί του δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα. Σίγουρα, ο Άρης παρουσιαστεί πολύ διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα ματς».
 
Για τα «όπλα» του Άρη: 
 
«Υπάρχουν παίκτες με πολλή ποιότητα, που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Σίγουρα, θα επανέλθουν και κάποιοι παίκτες στον Άρη, όπως είναι ο Νέρι Καστίγιο που ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά του. Πάντως, βασίζεται κυρίως στην ομαδικότητά του και όχι στις μονάδες».
 
Για τον Ολυμπιακό: 
 
«Ο Ολυμπιακός είναι μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα που έχει ρυθμό. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες και πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει το ματς».
 
Για τα δυνατά σημεία των «ερυθρόλευκων»: 
 
«Το όπλο του Ολυμπιακού είναι η επιθετική του γραμμή. Ο Μιραλάς και ο Τζεμπούρ μπορούν να κάνουν τη διαφορά, είναι φορμαρισμένοι και πάντα επικίνδυνοι παίκτες. Φυσικά, μην ξεχνάμε και ον Ιμπαγάσα, ο οποίος είναι από τους σημαντικότερους παράγοντας που έχει αυτό τον ρυθμό ο Ολυμπιακός».