Skip to main content

Τσίπρας από Κομοτηνή: Η Ελλάδα της αρπαχτής χρεοκόπησε

Έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε ώθηση ξανά στην Ελλάδα της δημιουργίας, τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Περιφερειακού Συνεδρίου στην Κομοτηνή.

Σε πόλο εξελίξεων μετατρέπεται η περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βγαίνοντας από το καθεστώς περιθωριοποίησης και παράλληλα αξιοποιώντας και ισχυροποιώντας την θέση της Ελλάδας στη ΝA Ευρώπη, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

«Η Ελλάδα της αρπαχτής χρεοκόπησε μαζί με την Ελλάδα της κρίσης. Έχουμε την υποχρέωση όλοι μαζί να δώσουμε ώθηση ξανά στην Ελλάδα της δημιουργίας και να κλείσουμε το δρόμο προς εκείνους τους παραδείσους των λίγων, που οδηγούν στην κόλαση των πολλών» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχισε λέγοντας ότι «στον τόπο μας υπήρχαν πάντοτε δυο Ελλάδες: Εκείνη της παραγωγής και της δημιουργίας και εκείνη της διαφθοράς και της αρπαχτής. Η πρώτη πάσχιζε να αναδείξει τις παραγωγικές δυνατότητες του τόπου, να δημιουργήσει, ενώ η δεύτερη κοίταζε να απομυζήσεί τον κόπο της πρώτης».