Skip to main content

Τσίπρας: Φύγαμε για λίγες μέρες από Μαξίμου, επιστρέφουμε για χρόνια

Αισιόδοξος για τη νίκη του στις επικείμενες εκλογές ο Αλ. Τσίπρας - Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει απόψε σε προεκλογική συγκέντρωση στα Γιάννενα

Την αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει στο Μαξίμου ως πρωθυπουργός μετά τις εκλογές, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα, από όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ήπειρο.

«Εμείς οι Ηπειρώτες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και ξέρουμε όταν μας ρίχνουν, να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Να είστε σίγουροι ότι η Ήπειρος και η Αρτα θα έχουν πρωθυπουργό για αρκετά χρόνια και όχι μόνο για ένα εξάμηνο. Φύγαμε για λίγες ημέρες από το Μαξίμου και θα επιστρέψουμε για αρκετά χρόνια, να δουλέψουμε σκληρά για να ξαναστήσουμε την πατρίδα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός θα είναι ο κριτής στις επικείμενες εκλογές και αυτός θα αποφασίσει «ποια θα είναι η κυβέρνηση και ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και όχι τα σκοτεινά δωμάτια της διαπλοκής, τα σκοτεινά συμφέροντα μέσα και έξω από τη χώρα». Δήλωσε ακόμη βέβαιος ότι οι προσπάθειες που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ «να ξαναστήσει τον τόπο σε στέρεα θεμέλια κοινωνικής δικαιοσύνης και προκοπής δεν θα είναι μια σύντομη παρένθεση», καθώς, όπως τόνισε, από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Αρτα, έρχονται μηνύματα νίκης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους συμπατριώτες του στην κεντρική πλατεία της Άρτας, ο κ. Τσίπρας απάντησε και σε εκείνους, οι οποίοι «προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι είναι ίδιοι». «Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το δείγμα γραφής που αφήσαμε πίσω μας. Όχι μόνον σκληρές διαπραγματεύσεις, σε σχέση με την άνευ όρων παράδοση των προηγούμενων, αλλά και με τα όσα πράξαμε με τη θηλιά στο λαιμό επί εξήμισι μήνες» είπε.

Ο κ. Τσίπρας, τον οποίον συνοδεύει στην περιοδεία του η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη, θα μιλήσει απόψε στις 7.30 το απόγευμα σε προεκλογική συγκέντρωση στα Γιάννενα.