Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018
x

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ

Οι πληροφορίες είναι πολύ καλές και «οι επενδυτές καλωσορίζουν τα ελληνικά ομόλογα», είπε ο πρωθυπουργός, υποδεχόμενος τον Πιερ Μοσκοβισί

Η Ελλάδα επιστρέφει στις αγορές με έναν επιτυχημένο τρόπο και αυτό είναι το πιο σημαντικό μήνυμα και το πιο ουσιαστικό βήμα, προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη δυσάρεστη περιπέτεια του μνημονίου, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, οι πληροφορίες σχετικά με τα ελληνικά ομόλογα είναι πολύ καλές και «οι επενδυτές καλωσορίζουν τα ελληνικά ομόλογα».

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «τώρα είναι η ώρα να συζητήσουμε για το μέλλον της Ελλάδας, για το πώς θα συνεργαστούμε, ώστε να εργαστούμε, προκειμένου τον επόμενο χρόνο να ολοκληρωθεί επιτυχημένα το πρόγραμμα και να προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε για την επόμενη μέρα, για την Ελλάδα της μετά το πρόγραμμα περιόδου».

Καταλήγοντας, εμφανίστηκε βέβαιος ότι «όπως πάντα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος και εταίρος για να οργανώσουμε επιτυχημένα την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ