Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ

Ο πρωθυπουργός τόνισε μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι για πρώτη φορά, τα τελευταία επτά χρόνια, η Ελλάδα έγινε θετική είδηση στον διεθνή Τύπο.

«Ανακτήσαμε το κύρος της χώρας. Για πρώτη φορά, τα τελευταία επτά χρόνια, η Ελλάδα έγινε θετική είδηση στον διεθνή Τύπο» τόνισε κατά την ομιλία του στην Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.
 
«Ανοίγει ο δρόμος της εξόδου της χώρας από τη θλιβερή περιπέτεια των μνημονίων» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός πρσοθέτοντας ότι «τώρα είναι η ώρα να βγάλουμε οριστικά τη χώρα από τη λάσπη και να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας».

Στην αρχή της ομιλίας του, είπε αστειευόμενος ότι «είναι η πρώτη φορά που περνάω τα γενέθλιά μου συνεδριάζοντας στην Κ.Ε. Είναι πρώτη φορά που βρισκόμαστε μπροστά σε τόσες ευθύνες και δεν πρέπει να κάνουμε διακοπές».
 
Άσκησε σφοδρή κριτική σε όσους διακυβέρνησαν τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια: «Μας βομβαρδίζουν περί αριστείας, αλλά είναι δικοί τους άνθρωποι που έκαναν αμύθητες περιουσίες κατά τη θητεία τους, είναι στελέχη που είχαν οφσορ, τεχνοκράτες που μαγείρευαν τα νούμερα για να μπούμε στην ΟΝΕ, τραπεζίτες που έδιναν δάνεια με αέρα και καναλάρχες και εκδότες που έπαιρναν αυτά τα δάνεια».

«Ο λαός τους έκρινε τους καταδίκασε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και έδωσε σε μας την εντολή να χαράξουμε πορεία για τη χώρα», συμπλήρωσε.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ