Skip to main content

Τσίπρας σε Μπουτάρη: Η Καλυψώ μού φαίνεται έφαγε πιο πολλές!

Συστήνοντάς του την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος είπε στον πρωθυπουργό χαριτολογώντας: «Η Καλυψώ, ο σωματοφύλακας!»

Έναν σπαρταριστό διάλογο είχαν ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την άφιξή του τελευταίου στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσίπρας, φθάνοντας στο δημαρχείο ρώτησε τον κ. Μπουτάρη αν είναι «όλα καλά;», ενώ συστήνοντάς του την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γουλά, ο δήμαρχος είπε χαριτολογώντας: «Η Καλυψώ, ο σωματοφύλακας!». «Η Καλυψώ μού φαίνεται πιο πολλές έφαγε!», αποκρίθηκε στο ίδιο ύφος ο πρωθυπουργός. «Έφαγα, έφαγα!», είπε η κα. Γούλα.

Στη συνέχεια, ο κ. Μπουτάρης τού σύστησε και τον Κοσμά Φουντουκίδη, τον οδηγό του, που τον προστάτεψε, και αυτός, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, αλλά και τον αστυνομικό της προστασίας του. «Ο Μανόλης είναι Νο 1 στην ασφάλεια. Εάν δεν είχε τρέξει να με καλύψει και να με σηκώσει…».

Ακόμη, στον σύντομο διάλογο στην είσοδο του δημαρχείου, ο κ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι έχουν ήδη ταυτοποιηθεί ακόμη τρεις άνδρες που φαίνεται να συμμετείχαν στον προπηλακισμό του δημάρχου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Πύργο για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Διαβάστε: Τσίπρας σε Μπουτάρη: Σύμβολο του προοδευτικού μετώπου μπροστά στη μαυρίλα