Skip to main content

ΤτΕ: Διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας τα έγγραφα των Anonymoys Greece

Νωρίτερα, οι Anonymous Greece προέβησαν σε ανάρτηση με link για τα έγγραφα, ισχυριζόμενοι ότι αποτελούν προϊόν υποκλοπής.

Ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό χαρακτηρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος τα έγγραφά της που οι Anonymous Greece ισχυρίζονται ότι διέρρευσαν.

Σε ανακοίνωσή της η ΤτΕ, τονίζει ότι είναι ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής των εγγράφων από τις βάσεις δεδομένων της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι Anonymous Greece σε ανάρτηση τους στο facebook είχαν προσθέσει link μέσω του οποίου μπορεί κάθε χρήστης του διαδικτύου μπορεί να έχει πρόσβασει στα δημόσια αυτά έγγραφα, ισχυριζόμενοι ότι αποτελούν προϊόν υποκλοπής (δείτε εδώ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤτΕ:

Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.