Skip to main content

Τζαμαρία έπεσε σε καφέ στην Επτάλοφο - Μία τραυματίας (φωτο)

Τζαμαρία που βρισκόταν πάνω από καφετέρια έπεσε πρώτα στην τέντα του καταστήματος και μετά στο έδαφος, τραυματίζοντας μία κοπέλα. Η τέντα έσωσε ζωές.

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, το μεσημέρι, στην πλατεία Επταλόφου όταν τζαμαρία που βρισκόταν στον πρώτο όροφο κτηρίου έσπασε και έπεσε πάνω στην τέντα καφετέριας που στεγάζεται στο ισόγειο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας νεαρής κοπέλας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 15:00 το μεσημέρι, η τζαμαρία που βρισκόταν σε διαμέρισμα, πάνω από τις καφετέριες, έσπασε και έπεσε πρώτα πάνω στην τέντα του καταστήματος σχίζοντας την και μετέπειτα στο έδαφος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της κοπέλας στην οποία έγινε συρραφή τραύματος.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στη Voria.gr, τη στιγμή που η τζαμαρία "έσκασε σαν βόμβα" στην καφετέρια πολλοί πελάτες οι οποίοι απέφυγαν τα χειρότερα λόγω της τέντας η οποία λειτούργησε σαν προστατευτικό δίχτυ, συγκρατώντας τα θραύσματα. "Η τέντα έσωσε ζωές", είπαν χαρακτηριστικά στη Voria.gr, προσθέτοντας ότι πάνω στην τζαμαρία είχε τοποθετηθεί κολλητική ταινία και παρέμενε έτσι για δύο ολόκληρα χρόνια,  παρά τις εκκλήσεις και τις προειδοποιήσεις των καταστηματαρχών ότι υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Μετά το περιστατικό έφθασαν στο σημείο η αστυνομία και η πυροσβεστική.