Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018
x

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ 1,4 ΔΙΣ. ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κάλεσε την αντιπολίτευση να αντιμετωπίσει το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Μεγάλη πολιτική πρωτοβουλία, που έρχεται ως συνέχεια μιας πολύ θετικής οικονομικής και δημοσιονομικής πορείας το 2017, χαρακτήρισε τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9.

«3,5 εκατομμύρια άνθρωποι θα πάρουν 720 εκατ. ευρώ. Θα πληρωθούν επίσης τα 320 εκατ. ευρώ σε όσους έγιναν παράνομες παρακρατήσεις από την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Διασφαλίζουμε το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, δίνοντας άλλα 300 εκατ. ευρώ που είναι οφειλόμενα του ελληνικού δημοσίου για τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας», σημείωσε για να τονίσει ότι «1,4 δισ. ευρώ επιστρέφει στους πλέον αδύναμους. Πρόκειται για μία πολιτική κίνηση αναδιανομής».

Ακόμη, κάλεσε την αντιπολίτευση να αντιμετωπίσει το θέμα «με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα». «Περιμέναμε τις αντιδράσεις, περιμέναμε να δούμε τι θα σκεφθούν, ώστε να σχετικοποιήσουν αυτή τη μεγάλη πολιτική πρωτοβουλία. Ωστόσο, δεν μπορεί να σχετικοποιηθεί, ούτε να μετριασθεί η πολύ μεγάλη σημασία της», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ