Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
x

ΤΖΑΒΑΡΑΣ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται περισσότερο με την κοινωνία παρά με τους θεσμούς, ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Την εκτίμηση ότι θα καθυστερήσει το κλείσιμο της αξιολόγησης, διατύπωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας. Αναφερθείς στη συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη, είπε ότι μπορούν να συνεργαστούν στο κοινό όραμα της ΝΔ.

«Ο πρόεδρος του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αναπτερώσει την ελπίδα τόσο στο κόμμα, όσο και στον χώρο του κέντρου και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που κινείται στο ίδιο πλαίσιο, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να συμφωνήσουν μεταξύ τους και να συνεργαστούν» τόνισε ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε: «Τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν για θέματα τακτικής πρέπει να τις δούμε στο πλαίσιο των αρχών τής ΝΔ [...] ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τη γνώμη του αλλά στο τέλος όλοι έχουμε κοινό όραμα να απαλλάξουμε τη χώρα από μια κυβέρνηση που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά θέματα».

Σχετικά με την αξιολόγηση σημείωσε ότι «δεν υπάρχει πλέον ψήγμα αισιοδοξίας ούτε από την κυβέρνηση». Σημείωσε: «Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται περισσότερο με την κοινωνία για να μπορέσει να αντέξει τα νέα μέτρα παρά με τους θεσμούς».

«Εδώ και έναν χρόνο θα έπρεπε να έχει κλείσει η αξιολόγηση με στόχο το καλύτερο δυνατό για την κοινωνία» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ προσθέτοντας πως από τις 5 Δεκεμβρίου -σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού- όλοι είναι εν αναμονή του κλεισίματος της αξιολόγησης, αλλά πλέον ουδείς παίρνει στα σοβαρά την Ελλάδα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ