Skip to main content

Τζαβάρας σε Παππά: Δεν μπορείτε να διαπραγματευτείτε

Ο υπουργός της κυβέρνησης είχε ασκήσει κριτική νωρίτερα στη ΝΔ επειδή, όπως είπε, δεν έχει σκοπό να υπερψηφίσει τα θετικά αντίμετρα.

Δεν μπορείτε να διαπραγματευτείτε, είστε εγγενώς ανίκανοι και επισωρεύετε συνεχώς στη χώρα δυσκολίες, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, ο οποίος, προηγουμένως, κατηγόρησε τη ΝΔ για τη στάση της στη διαπραγμάτευση.

Ο κ. Παππάς είχε ασκήσει κριτική νωρίτερα στην αξιωματική αντιπολίτευση επειδή, όπως είπε, δεν έχει σκοπό να υπερψηφίσει τα θετικά αντίμετρα (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

Ο κ. Τζαβάρας τόνισε πως το μεγάλο πρόβλημα της κυβέρνησης είναι ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη φιλελεύθερη ιδεολογία, στη λογική της ελεύθερης αγοράς, από την οποία διέπεται το Σύνταγμά μας, με αποτέλεσμα να υποφέρει η ίδια η κοινωνία.

Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι η μεγαλύτερη δυσκολία που επισωρεύει στη χώρα η κυβέρνηση -«και είναι ταυτοχρόνως απρέπεια»- είναι ότι προσπαθεί να πείσει τους εταίρους πως θα ασκήσει βέτο στο ανακοινωθέν για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της ΕΟΚ, «γιατί δήθεν η Ευρώπη δεν σέβεται το κοινωνικό κεκτημένο».