Skip to main content

Τζεβελέκης: «Ο Άρης είναι μαγαζί γωνία»

Για την παρουσία του στις κερκίδες του Αλεξανδρείου αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Θανάσης Τζεβελέκης.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, για την παρουσία του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον για την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με την ΑΕΚ.
 
Αναλυτικά:
 
Για την παρουσία του και πάλι στις κερκίδες του Αλεξανδρείου: «Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που πήγα στο γήπεδο. Ο Άρης και αυτό το γήπεδο είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είμαι ανελλιπώς δίπλα της, ωστόσο λόγω άλλων υποχρεώσεων, προσωπικών, δεν μπορώ να είμαι συνέχεια παρών. Η σχέση μου όμως με την ομάδα και τον κόσμο της είναι στενή. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον μπασκετικό Άρη».
 
Για το αν υπάρχουν άνθρωποι να ασχοληθούν και να βοηθήσουν την ΚΑΕ: «Ο Άρης είναι μαγαζί γωνία. Αν υπάρχουν επενδυτές για το ελληνικό μπάσκετ η μόνη ομάδα που μπορούν να ασχοληθούν είναι ο Άρης. Εμείς σαν μέτοχοι που είμαστε οφείλουμε ώστε το μαγαζί να είναι πάντα καλά. Ο Γιάννης Δαμιανίδης σηκώνει μεγάλο βάρος. Είναι δίπλα του και άνθρωποι της Σάρισα. Άλλο όμως είναι να βοηθάς και άλλο να βάζεις την υπογραφή σου».
 
Για την ομάδα και τον στόχο της: «Είμαι βέβαιος ότι ο Άρης θα είναι η 3η ομάδα του πρωταθλήματος. Θα παίξει εκεί που πρέπει να παίξει. Εκτός από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα. Η εικόνα του γηπέδου δεν μου άρεσε. Πρέπει να αποκατασταθεί αυτή η σχέση, αλλά αυτό αφορά την διοίκηση».
 
Για τον Λευτέρη Σούμποτιτς: «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι επιτυχημένη η κίνηση, σε σχέση πάντα με τον προηγούμενο προπονητή. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό».
 
Για την επόμενη μέρα στον Άρη: «Ισχύουν αυτά που είχα πει και στην ΓΣ της Λέσχης, μπροστά σε 3.500 κόσμου. Είχα μιλήσει για ενιαίο Άρη και συνεχίζω να το πιστεύω. Εκεί πρέπει να πάει ο Άρης στο τέλος αυτής της διαδρομής. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα. Μία διοίκηση σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, με ένα συγκεκριμένο μπάτζετ».