Skip to main content

Τζήκας: Πρόεδρος στη ΔΕΘ μόνο με την ίδια διοικητική ομάδα

Προϋπόθεση για να συνεχίσω είναι η παραμονή της ίδιας διοικητικής ομάδας που έφερε τα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων, τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΘ.

Προϋπόθεση για να παραμείνει στη θέση του στη ΔΕΘ -  Helexpo έθεσε ο Τάσος Τζήκας, πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, την παραμονή της ίδιας διοικητικής ομάδας.

«Είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει προβλημα. Προϋπόθεση για να συνεχίσω είναι η παραμονή της ίδιας διοικητικής ομάδας,που έφερε τα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων,στη ΔΕΘ HELEXPO» τόνισε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook, αναφερόμενος στις φήμες περί αντικατάστασης του συνεργάτη του Κυριάκου Ποζρικίδη, διευθύνοντος συμβούλου στη ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχε ανοίξει ένας κύκλος φημολογιών σχετικά με το ενδεχόμενο αντικατάστασης του κ. Ποζρικίδη μετά από δηλώσεις της κ. Κόλλιας - Τσαρουχά ότι εκκρεμεί ο εκ νέου ορισμός του ως διευθύνων σύμβουλο.

Ωστόσο, κυβερνητική πηγή διαβεβαίωσε, μιλώντας στη Voria.gr, πως δεν υπάρχει κανένα θέμα αντικατάστασης του κ. Ποζρικίδη. «Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ή αμφισβήτησης της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo, που είναι επιτυχημένη», σημείωσε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ).