Skip to main content

Βαρέλα: Όλοι ξέρουν ότι ήταν κανονικό γκολ (video)

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως υπάρχει μεγάλο κίνητρο για την κατάκτηση του κυπέλλου στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο του «Δικεφάλου»

Το βραβείο του για το Best Goal του Μαρτίου πήρε ο Φερνάντο Βαρέλα σήμερα στην Τούμπα μιλώντας παράλληλα για τον τελικό του κυπέλλου, το συμβόλαιό του αλλά και για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καποβερντιανός στόπερ του «Δικεφάλου»:

Για το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ: «Τα συναισθήματα δεν είναι όμορφα τώρα, θα ήθελα να είμαι εδώ για να πάρω το βραβείο σαν νικητής του παιχνιδού. Είναι ένα γκολ που όλοι ξέρουν ότι ήταν κανονικό, το δικαστήριο αποφάσισε διαφορετικά. Σέβομαι πάρα πολύ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που με ψήφισε και γι' αυτό ήρθα να πάρω το βραβείο».

Για το αν έχουν οι παίκτες επιπλέον κίνητρο στο τελικό, σχολίασε: «Σίγουρα έχουμε μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουμε τον τελικό. Είναι ένας τίτλος, αλλά πρέπει να σκεφτούμε πρώτα τα δυο παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα. Παίζουμε τώρα με τον Παναθηναϊκό, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η απόφαση, είναι αυτή και δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει. Η ζωή συνεχίζεται.. Δεν είναι καλό να μένεις στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να επικεντρωθούμε στα ματς που ακολουθούν. Θέλω να πω στον κόσμο να είναι δίπλα μας, ώστε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν».

Όσο για το γκολ του Κουλιμπαλί κόντρα στην Γιουβέντους και αν το... ζήλεψε: «Ναι, αν το είχε πετύχει στην Ελλάδα μάλλον δεν θα είχε μετρήσει. Στο εξωτερικό θεωρούν ότι το σημαντικό είναι το ποδόσφαιρο. Εκεί ξέρουν ότι αυτή είναι η πραγματική χαρά και γι'αυτό βλέπουμε τέτοια όμορφα γκολ».

Για το συμβόλαιο του: «Αυτή τη στιγμή είναι κάτι που ούτε εγώ, ούτε η ομάδα μας απασχολεί. Αυτό που μετράει είναι τα επόμενα παιχνίδια τα οποία έχουμε μπροστά μας να τα κερδίσουμε και από την απόδοση μου θα αποφασίσει και ο σύλλογος τι θα γίνει με το συμβόλαιο μου. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένεια του Σαββίδη που μας υποστηρίζει όλους».