Skip to main content

Βαριά ήττα (5-0) από τη Σπάρτα για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Η τσεχική ομάδα δεν άφησε περιθώρια στον «Δικέφαλο» και με την Ιρένα Μαρτίνκοβα να πετυχαίνει τρία γκολ έκανε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της Πράγας

Βαριά ήττα με 0-5 γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τη Σπάρτα Πράγας για τη φάση των «32» του Champions League.

Η τσεχική ομάδα που αποτελεί μία από τις κορυφαίες στην Ευρώπη ήταν καταιγιστική και με πρωταγωνίστρια την Ιρένα Μαρτίνκοβα που πέτυχε τρία γκολ, αφήνουν εκτός συνέχειας τον «Δικέφαλο» κάνοντας τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της Πράγας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Παλαμά, Κακαμπούκη, Πατέρνα (46' Γιάννου), Αδαμάκη, Βαρδαλή, Χατζηγιαννίδου, Μάρκου, Ντιμιτρίγιεβιτς (74' Γιάννου Ε.), Μπράμε (46' Παντελιάδου), Γκάτσου.

Σπάρτα Πράγας: Ντόρσεϊ, Οντενάλοβα, Στρομ, Μπερτολόβα, Ρέιμπεν, Χαλίνεν, Στάσκοβα, Βιστέτζνοβα, Μόκοβα, Μαρτίνκοβα, Νεποκόγιεβα.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Αλέξης Τασούλης τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα, πως δεν φτάνει μόνο το πάθος ή η θέληση σε τέτοιους αγώνες και κόντρα σε τέτοιες αντιπάλους, αναφέροντας:

«Είναι ένα βαρύ σκορ για εμάς. Σε τέτοια παιχνίδια δεν φτάνει μόνο η θέληση, η προσπάθεια, το πάθος... Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να την αφιερώσουμε και στα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε αυτό το επίπεδο χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε τέτοιες ομάδες».

Από τη μεριά του, ο τεχνικός της Σπάρτα, Γιαν Γιάνοτα, σημείωσε:

«Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, δεν θα μπορούσα να το πω αυτό. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι, βγήκαμε στο χορτάρι και κάναμε αυτό που έπρεπε κι αυτά που είχαμε δουλέψει. Η ομάδα μου έχει ξένες παίκτριες, αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει μία καλή ομάδα, τον είχα δει και σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν. Προσπάθησε να κάνει κι αυτός το παιχνίδι του σήμερα, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για τα μπάτζετ των ομάδων...».