Skip to main content

Ο Βαρουφάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους Podemos

Θα έχoυν τα χέρια δεμένα με την τρόικα, θα υπονομευτεί η ακεραιότητα του κόμματος, τονίζει ο Γιάννης Βαρουφάκης για τους Podemos στην El Mundo.

«Οποιαδήποτε κυβέρνηση υπό το PSOE, στην οποία θα συμμετέχει το Podemos, θα έχει τα χέρια δεμένα με την τρόικα και βραχυπρόθεσμα θα υπονομεύσει την ακεραιότητα του κόμματος» τονίζει ο Γιάννης Βαρουφάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα El Mundo.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας, προαναγγέλλοντας τη συνέντευξη του Γιάννη Βαρουφάκη, αναφέρει ότι  ο άνδρας, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ελληνική οικονομική πολιτική, τονίζει την  σκληρή στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα την ώρα διαπραγμάτευσης του τρίτου προγράμματος διάσωσης έχοντας ξεκάθαρο στόχο να βάλει φρένο στην άνοδο του κόμματος του Πάμπλο Ιγκλέσιας στην χώρα.

«Δεν είχαν την επιτυχία που θα ήθελαν, όμως πέτυχαν το Podemos να χάσει τη δυναμική που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια του 2014 και με αυτό, απέφυγαν το Podemos να φθάσει κοντά στον σχηματισμό μιας κυβέρνησης», υπογραμμίζει ο κ. Βαρουφάκης.