Skip to main content

Βασιλόπουλος: Χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με το εθνόσημο

Ο παίκτης του Άρη έζησε σπουδαίες στιγμές με τη «γαλανόλευκη» κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του 2005 και ασημένιο στο Mundobasket του 2006

Στην Εθνική Ελλάδος επιστρέφει έπειτα από εννέα χρόνια ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Ο παίκτης του Άρη έζησε πολύ μεγάλες στιγμές με τη «γαλανόλευκη» κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του 2005 και ασημένιο έναν χρόνο μετά στο Mundobasket της Σαϊτάμα.

Χαρακτηριστικά, ο φόργουορντ του «Αυτοκράτορα» εξέφρασε την ικανοποίησή του γι' αυτή την εξέλιξη και δήλωσε:

«Η Εθνική μου έλειψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με τη φανέλα με το εθνόσημο. Το συναίσθημα του να ακούγεται ο Εθνικός ύμνος σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αγωνίζεσαι καθώς και του να εκπροσωπείς την πατρίδα σου, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο! Σίγουρα είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, αυτή που θα ζήσουμε με τους προκριματικούς αγώνες, μεσούσης της σεζόν.

Όλοι ξέρουμε τι έχει προηγηθεί, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε ελάχιστες μέρες να προετοιμαστούμε.

Θα βρεθούμε στην προετοιμασία παίκτες που δεν έχουμε συνυπάρξει στο παρελθόν σε ομάδες και θα πρέπει γρήγορα να γίνουμε ομάδα, γιατί αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Χαίρομαι για έναν επιπλέον λόγο γιατί θα είμαστε τρεις παίκτες από τον Άρη κι αυτό είναι σίγουρα τιμητικό και για την ομάδα».