Skip to main content

Βαθιά οδύνη του ΣΕΒΕ για την απώλεια του Παναγιώτη Παπαδόπουλου

«Η Θεσσαλονίκη χάνει ακόμα ένα αξιόλογο μέλος της που προσέφερε ουσιαστικά στον επιχειρηματικό κόσμο», αναφέρει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παπαδόπουλου εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Εκπρόσωποι της Διοίκησης του ΣΕΒΕ θα παραστούν στην επικήδειο τελετή, καταθέτοντας αντί στεφάνου και ως δωρεά χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος αναφέρει πως «ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είχε μεγάλη πορεία στο επιχειρείν της Θεσσαλονίκης, αφού επί σειρά ετών, μέσα από υψηλόβαθμες θέσεις, προσέφερε σημαντικό έργο στην επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα, υπηρετώντας και από τη θέση του Προέδρου το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και από την θέση του Αντιπροέδρου την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων».

«Ήταν εξαίρετος άνθρωπος, οικογενειάρχης και επιχειρηματίας, όντας ο ίδιος στο τιμόνι της επιχείρησής του από το 1978. Η Θεσσαλονίκη χάνει ακόμα ένα αξιόλογο μέλος της που προσέφερε ουσιαστικά στον επιχειρηματικό κόσμο. Ιδιαίτερα ο ΣΕΒΕ επισημαίνει την εξαιρετική συνεργασία που είχε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια για την προώθηση οικονομικών και επιχειρηματικών θεμάτων καθώς και θεμάτων που αφορούσαν την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής», τονίζει ο ΣΕΒΕ.