Skip to main content

ΒΕΘ για ΕΥΑΘ: Ας κάνουν, επιτέλους, οι αρμόδιοι τη δουλειά τους

Εν έτει 2018, η Θεσσαλονίκη είναι «ανίκανη» να αντιμετωπίσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα, είπε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Στον απόηχο της πρόσφατης, πολυήμερης, διακοπής υδροδότησης της Θεσσαλονίκης, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη κομμάτι στο πάζλ της ταλαιπωρίας πολιτών και επιχειρηματιών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιο Καπνοπώλη.

«Οι εικόνες βιβλικής καταστροφής που προκάλεσε η χθεσινή, έντονη, νεροποντή, κατέδειξε, πως εν έτει 2018, η Θεσσαλονίκη είναι «ανίκανη» να αντιμετωπίσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Το αποτέλεσμα είναι για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι της πόλης αλλά και οι επισκέπτες της να μείνουν χωρίς νερό!» σημειώνει ο κ. Καπνοπώλης, υπογραμμίζοντας πως «το ζητούμενο είναι οι αρμόδιοι να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να θωρακίζουν την πόλη».

«Αναντίρρητα, είναι απαραίτητοι οι υγιεινολογικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα του νερού, ενώ θετική κίνηση είναι και η διανομή εμφιαλωμένων νερών, όπου απαιτείται, από την ΕΥΑΘ, ωστόσο οι αρμόδιοι πρέπει να λαμβάνουν μέτρα εγκαίρως προκειμένου να μην αντιμετωπίζουμε τέτοιες τριτοκοσμικές καταστάσεις και να μην δοκιμάζονται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι αντοχές των Θεσσαλονικέων. Το προλαμβάνειν εστί φιλοσοφείν» καταλήγει ο κ. Καπνοπώλης.