Skip to main content

Βεζυρτζής: Έχω το πάθος να προσφέρω, αλλά δεν είμαι θαυματοποιός

Έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν τη συμμετοχή στα προκριματικά του Ch.L., ενώ τόνισε πως «το Κύπελλο είναι λίγο και για τα πανηγύρια»

Στην πρώτη του τοποθέτηση σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων της οργάνωσης και διεύθυνσης του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ, προχώρησε σήμερα ο νέος αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Νίκος Βεζυρτζής, στο περιθώριο της τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας.

Ο κ. Βεζυρτζής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα συνεργασία του με την ομάδα που, όπως είπε, αγαπά και γεννήθηκε γι' αυτή, ωστόσο τόνισε πως, παρά το πάθες και τη θέληση να προσφέρει αυτό που πρέπει στον σύλλογο, δεν είναι «θαυματοποιός».

Έθεσε, μάλιστα, ως στόχο του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, ενώ υπογράμμισε πως «το Κύπελλο είναι λίγο και για τα πανηγύρια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ειναι τιμή που βρίσκομαι πάλι εδώ, δεν έχω μαγικές ικανότητες, βλέπω και παρακολουθώ. Σε ορισμένα πράγματα θα βρώ λύσεις. Έχω την ατυχία να βρίσκομαι εδώ και πάλι μήνα Δεκέμβριο. Η ομάδα είναι σε αγωνιστική δραστηριότητα και οι επιλογές έχουν γίνει από το καλοκαίρι.

Θα δώσω ολες τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου γι΄αυτήν την ομάδα. Με συγκίνηση άκουγα σήμερα πως είναι το μοναδικό σωματείο που δεν χρωστάει πουθενά, κάποτε αν τα σκεφτόμασταν εμείς θα λέγαμε πως θα κάναμε την Ρεάλ της Ελλάδος. Έπρεπε να είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα με την επένδυση που έχει γίνει, δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες του μεγαλομετόχου, είναι ποσά που τα ακούν οι οπαδοί και τους πιάνει ίλιγγος.

Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, δεν ειμαι θαυματοποιός. Αγαπώ αυτήν την ομάδα, γεννήθηκα σε αυτήν την ομάδα, έχω την εμπειρία, έχω το πάθος και την θέληση να μπορώ να προσφέρω αυτό που πρέπει. Στο τέλος της χρονιάς θα δείξει αν θα έχει αποτελέσματα στο συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Στόχος της ομάδας δεν είναι το ΟΥΕΦΑ, αλλά πάντα η πρωτιά. Αυτές ήταν πάντα οι ιδέες μου, τα πιστεύω μου. Φέτος πρέπει να πάρει ένα τίτλο που έμεινε, τη δεύτερη θέση. Κακά τα ψέματα, ο τίτλος του πρωταθλητή έχει κριθεί εδώ και καιρό. Αλλού ήταν οι φιλοδοξίες μας και αλλού είμαστε σήμερα. Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ είναι να αγωνιστεί στους προκριματικούς του Champions League. Nα ερχονται χρήματα στον ΠΑΟΚ και όχι μονο να φεύγουν. Το Κύπελλο είναι λίγο και για τα πανηγύρια».

Αναφορικά με τα καθήκοντα του, τόνισε: «Σα σκοπό και σαν ασχολία θα έχω το αγωνιστικό τμήμα. Επικεφαλής στο αγωνιστικό τμήμα».

Για τη συνέχεια, ανέφερε: «Να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να περάσουμε από τη Λιβαδειά.Κάθε Κυριακή που κερδίζουμε ανεβαίνουμε».