Skip to main content

Βίντεο - σοκ: Γυναίκα παρασύρεται από τα νερά μπροστά από το ΑΠΘ

Οι εικόνες που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο χρήστης του Facebook είναι σοκαριστικές: Πιάνεται την τελευταία στιγμή από την πόρτα αυτοκινήτου!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που απεικονίζει τη σφοδρότητα με την οποία επλήγη η Θεσσαλονίκη και, ιδίως, το κέντρο της από τη σφοδρή νεροποντή, καθώς και το πόσο επικίνδυνα ήταν τα φαινόμενα για τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Οι εικόνες που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο χρήστης του Facebook είναι σοκαριστικές: στο πέρασμά τους, τα ορμητικά νερά παρασύρουν μία γυναίκα για δεκάδες μέτρα, που αγωνίζεται εναγωνίως να πιαστεί από κάπου για να σωθεί. Τελικά τα καταφέρνει, γραπώνοντας το χερούλι τής πίσω πόρτας ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου! Αμέσως μετά, η γυναίκα φαίνεται να καλεί σε βοήθεια άτομα που βρίσκονται στο απέναντι πεζοδρόμιο, όμως, υπό τέτοιες συνθήκες, είναι πολύ επικίνδυνη οποιαδήποτε ενέργεια.

Όσο για το πού εκτυλίσσονται αυτές οι σκηνές; Μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: