Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
x

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Μία 35χρονη ορειβάτισσα τραυματίστηκε πέφτοντας στο Λούκι Στεφανιού στον Όλυμπο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με κατάγματα στα πλευρά

Φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης της 35χρονης ορειβάτισσας από την ΠΓΔΜ που τραυματίστηκε πέφτοντας στο Λούκι Στεφανιού στον Όλυμπο, σε υψόμετρο 2.700 μέτρων έδωσε στη δημοσιότητα η πυροσβεστική.

Σημειώνεται πως η άτυχη ορειβάτισσα φέρει κατάγματα στα πλευρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Τόσκας έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό όλων των υπηρεσιών που μετείχαν στην επιχείρηση «για την αυταπάρνηση, τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης» που έδειξαν καθ' όλη της.

Ειδικότερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στα τμήματα των πυροσβεστών από την Κατερίνη και το Λιτόχωρο, της 2ης ΕΜΑΚ, του προσωπικού του Στρατού, του καταφυγίου «Γ. Αποστολίδης» και του ΕΚΑΒ, αλλά και στα πληρώματα των ελικοπτέρων της Πολεμικής Αεροπορίας, που εκτέλεσαν νυχτερινές πτήσεις διάσωσης υπό αντίξοες συνθήκες.