Skip to main content

Βίντεο: Οι προετοιμασίες του Τσίπρα για τη γραβάτα

Τη φόρεσε με τη βοήθεια του Τζανακόπουλου - «Εντάξει τώρα;», ρωτάει ο πρωθυπουργός αφού πέρασε τον κόμπο στον λαιμό του.

Διαδοχικά βίντεο με όλη τη χθεσινή φιέστα, πριν και κατά τη διάρκεια, στο Ζάππειο, ανήρτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τα βίντεο ξεκινούν από την ενημέρωση του Προκόπη Παυλόπουλου - εκεί όπου για πρώτη φορά την Παρασκευή αναφέρθηκε στο θέμα της γραβάτας λέγοντας «δεν το βλέπω να τη γλυτώνω» -, συνεχίστηκε στο Μαξίμου με την προετοιμασία για τη γραβάτα με τη βοήθεια του Δημήτρη Τζανακόπουλου και κατέληξε στο Ζάππειο και την κίνηση να βγάλει τη γραβάτα για να επανέλθει όπως είπε «στη στολή εργασίας».

 

Στα πλάνα μέσα από το Μαξίμου φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας να στέκεται μπροστά στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος ανέλαβε να είναι αυτός που του έδεσε τη γραβάτα.

Στη συνέχεια και αφού έχει φορέσει τη γραβάτα, περιχαρής ο Αλέξης Τσίπρας ακούγεται να ρωτάει «εντάξει;» για τον κόμπο που πέρασε στο λαιμό του.

Στο τέλος των πλάνων από το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός - με τη γραβάτα - ρίχνει μια τελευταία ματιά στην ομιλία που εκφώνησε λίγη ώρα αργότερα στο Ζάππειο.