Skip to main content

Βίντεο σοκ από την τραγωδία στην Καβάλα με τους 11 νεκρούς σε τροχαίο

Το αυτοκίνητο εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.

Σοκ προκαλεί η τραγωδία στην άσφαλτο, που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην Καβάλα όπου έχασαν τη ζωή τους έντεκα μετανάστες σε θανατηφόρο τροχαίο.

Στις φλόγες τυλίχθηκε το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα έντεκα άτομα, όπως φαίνεται σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο προκλήθηκε μετά από τη σύγκρουση με φορτηγό, στο 138ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης, κοντά στη Σαρακίνα Καβάλας.

Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τα 11 άτομα, όλοι αλλοδαποί, συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά και τα δύο οχήματα.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής ανέσυραν από το ΙΧ αυτοκίνητο νεκρούς και τους έντεκα επιβαίνοντες, ενώ ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Δείτε εικόνες του ΕΝΑ Channel