Skip to main content

Βιντσένζο Μοντέλα: Ελπίζω να... κοιμηθεί η ΑΕΚ αύριο

Ο προπονητής των «Ροσονέρι» εξήρε τα θετικά στοιχεία της «Ένωσης» αλλά ξεκαθάρισε πως μόνος στόχος για την ομάδα του είναι η νίκη και η πρωτιά

Το σύνθημα για νίκη που θα δώσει στη Μίλαν την πρωτιά στον όμιλο έδωσε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει τις αυριανής αναμέτρησης εναντίον της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Βιντσένζο Μοντέλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «Ροσονέρι»:

Για το πώς θα χαρακτήριζε την ΑΕΚ δήλωσε ότι: «Ελπίζω να κοιμηθεί η ΑΕΚ αύριο. Είναι γρήγορη ομάδα, δυναμική. Έπαιξε πολύ καλά παιχνίδια και έχει πολλές πιθανότητες στον όμιλο να πάει παραπάνω. Πρέπει αυτό να το περιορίσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και την ευκαιρία στην Ευρώπη: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Πρέπει να τιμήσουμε και τις δύο διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα υπάρχει χρόνος για να καλύψουμε την διαφορά».

Για το αν είναι ευκαιρία για έναν νέο κύκλο: «Ένας νέος κύκλος ξεκίνησε, με πολλούς νέους παίκτες. Υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχουν νέα άτομα ακόμα και εγώ ο ίδιος. Τα καλά αποτελέσματα αποτελούν αντίδραση. Ασφαλώς με πολλές δυσκολίες. Αυτή την στιγμή έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και είμαι αισιόδοξος. Πρέπει να δουλέψω για το καλό της ομάδας και γνωρίζω τα ρίσκα που υπάρχουν».

Για το πρώτο ματς και τι άφησε στην Μίλαν: «Είχαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, επιθετικό που ξέρει να κινείται πολύ καλά. Είμαστε ανώτεροι σε πολλά στοιχεία και αύριο εμείς θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε τα καλά στοιχεία που διαθέτουμε».

Για το αν χάσει και αύριο η Μίλαν θα είναι γούρι λόγω του 2007: «Δεν αλλάζω το αποτέλεσμα το αυριανό με νίκη του Europa League. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη για την πρώτη θέση».

Για τον Μπονούτσι: «Η αξία του είναι δεδομένη, έκανε πολύ καλά που ξεκουράστηκε. Απέξω τα πράγματα φαίνονται αλλιώς. Πιστεύουμε πολύ στον παίκτη».

Για το αν είναι αποφασιστικά τα δύο παιχνίδια για τη θέση του: «Κανείς δεν το είπε αυτό. Ελπίζω το ότι αλλάζουμε γήπεδο να φέρει γούρι».

Για το πώς ζει την χρονιά σε σχέση με την περσινή: «Ο προπονητής κρίνεται πάντα πρώτος, αλλά εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα πάρουμε τα αποτελέσματα».