Skip to main content

Viral: Τσάντες... «Χατζηπαναγής» λανσάρουν οι οπαδοί του Ηρακλή!(φωτο)

Viral έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες οι νέες… σακούλες που «κυκλοφορούν» στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή του Βασίλη Χατζηπαναγή

Σαρώνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες η «πράσινη» έμπνευση οπαδών του Ηρακλή, που αποφάσισαν να τυπώσουν σε οικολογικές, πάνινες τσάντες τη φωτογραφία του Βασίλη Χατζηπαναγή ενώ ντριπλάρει και να τις συνοδεύσουν με το μότο «Εγώ τις σακούλες τις μοίραζα δωρεάν»!

Το ευφυολόγημα, προφανώς, αφορά το τι έκανε στους αντιπάλους του ο μεγάλος άσος των «κυανολεύκων» τη δεκαετία του '80. Κατά την ποδοσφαιρική διάλεκτο, λοιπόν, ο «Βάσια», όταν τους ντρίμπλαρε -με κάθε πιθανό κι απίθανό τρόπο- τους μοίραζε... σακούλες!

Μάλιστα, οι φίλοι του Γηραιού ανήγγειλαν τη διανομή των πάνινων τσαντών σε κάθε ενδιαφερόμενο. «Ανώτατη σχολή ποδοσφαίρου και οικολογίας», σχολιάζουν οι οπαδοί του Ηρακλή στη σχετική ανάρτησή τους.

Οι συγκεκριμένες τσάντες, λόγω του υλικού, δεν υπόκεινται στο περιβαλλοντικό τέλος που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση για τις πλαστικές σακούλες από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής υπήρξε μέγας βιρτουόζος της μπάλας: ήταν ένας από τους κορυφαίους ντριπλέρ που γνώρισαν τα γήπεδα στην ιστορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, δεν του «κόλλησαν» τυχαία το παρατσούκλι «Νουρέγεφ», ενώ πολλοί έλεγαν ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει ντρίπλα μέσα σε... τηλεφωνικό θάλαμο.