Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
x

ΒΙΤΣΑΣ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ - ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δικαιολογούμαστε, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, προσθέτοντας ότι δεν ήθελε να συμβεί τέτοιο πράγμα.

«Πιαστήκαμε απροετοίμαστοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, ειδικά για τη Μόρια, να δικαιολογούμαστε» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Δημήτρης Βίτσας, σχετικά με τη στάση του κρατικού μηχανισμού ο οποίος όφειλε να προστατέψει τους πρόσφυγες από τη σφορδρή κακοκαιρία. 

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πρόσφυγες στη Μόρια της Λέσβου λόγω της κακοκαιρίας, τόνισε: «Πιαστήκαμε απροετοίμαστοι λόγω της σφοδρότητας των καιρικών συνθηκών. Η Ελλάδα δεν είναι προετοιμασμένη για τέτοιο χιονιά, δυστυχώς».

Ο ίδιος συμπλήρωσε μάλιστα ότι δεν ψάχνει δικαιολογίες καθώς ούτε ο ίδιος ούτε και ο Γιάννης Μουζάλας ήθελαν να συμβεί αυτό το πράγμα.

«Στην Ηπειρωτική Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αυτό είναι το βασικό. Εκτός από λίγες σκηνές στο Βαγιοχώρι και τις εκατό θερμαινόμενες σκηνές στο Ελληνικό» επισήμανε ο κ. Βίτσας.

Τέλος ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με τη στάση της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου που δεν δέχεται πρόσφυγες και μετανάστες στα ξενοδοχεία της.

«Τρελαίνεσαι όταν ακούς αυτά τα πράγματα. Ας τους κρίνει ο Μυτιληνιός λαός. Θα πάει μετά αυτός που πήρε την απόφαση στην εκκλησία;» διερωτήθηκε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ