Skip to main content

Βόλος: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, σώοι οι επιβάτες

Το αυτοκίνητο βυθίστηκε αμέσως, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους επιβάτες και τους μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες σε τοπικό νοσοκομείο.

Σώοι βγήκαν από βυθιζόμενο αυτοκίνητο στο λιμάνι του Βόλου δύο άνθρωποι, χάρη στη βοήθεια δύο ανδρών που βρέθηκαν στο σημείο και βούτηξαν στη θάλασσα για να τους βοηθήσουν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το αυτοκίνητο τύπου τζιπ στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, από απροσεξία του οδηγού, έπεσε στη θάλασσα ακριβώς δίπλα στο οχηματαγωγό «Πρωτεύς», το οποίο μόλις είχε καταπλεύσει από τη Σκιάθο και ήταν σε εξέλιξη η αποβίβαση.

Το περιστατικό, που συνέβη περίπου στις 10 το βράδυ μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους, σκόρπισε πανικό, όχι όμως στον αρχικελευστή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και σε έναν ναυτικό πράκτορα, που βούτηξαν στη θάλασσα για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες.

Οι δυο τους κατάφεραν να σπάσουν τζάμι από το αυτοκίνητο και να βγάλουν το ζευγάρι στην επιφάνεια του νερού, ενώ το πλήρωμα του «Πρωτεύς» έριχνε σωσίβια στη θάλασσα για να βοηθήσει στη διάσωση.

Το αυτοκίνητο βυθίστηκε αμέσως, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους επιβάτες και τους μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.