Skip to main content

Βόλος: Ανατροπή στην «κλοπή-μαμούθ» - Τι δηλώνει ο αδελφός του θύματος

Ο αδερφός του θύματος επέμενε πως δεν γνώριζε από που προήλθε η διαρροή για το 1,3 εκατ. ευρώ και τις λίρες. Οι νέες λεπτομέρειες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διάρρηξη σε σπίτι του Βόλου όπου αρχικά είχε αναφερθεί ότι αφαιρέθηκε ποσό-μαμούθ, ύψους πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο Νίκος Δεληγιώργης, αδελφός του Γιώργου Δεληγιώργη που σύμφωνα με καταγγελία του στην αστυνομία αφαιρέθηκαν από το σπίτι του 1,3 εκατομμύρια ευρώ και 900 χρυσές λίρες, δήλωσε στην TRT ότι από το διαμέρισμα της παραλίας αφαιρέθηκαν 50.000 ευρώ.

Όπως είπε ο κ. Δεληγιώργης, αφενός δεν γνώριζε πόσα χρήματα είχε στο σπίτι ο αδερφός του και αφετέρου ο ίδιος του ανέφερε πως στην αστυνομία κατήγγειλε την κλοπή μόλις 50.000 ευρώ.

Μάλιστα επέμενε πως δεν γνώριζε από που προήλθε η διαρροή για το 1,3 εκατομμύρια και τις λίρες. Όπως δήλωσε, την ίδια απορία έχει και η αστυνομία! Ωστόσο συμπλήρωσε πως οι λίρες εντοπίστηκαν προφανώς από μηχάνημα, παρότι νωρίτερα υποστήριξε πως δεν γνώριζε αν υπήρχαν και πόσες.