Skip to main content

Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στο κέντρο

Τα μέλη του κόμματος μοίρασαν υλικό και συζήτησαν με τους πολίτες για το έργο της κυβέρνησης και κυρίως τα όσα έχουν γίνει σε τοπικό επίπεδο.

Εξόρμηση ενημέρωσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα, δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα πραγματοποιήσαν στελέχη και μέλη του κόμματος τα οποία μοίρασαν υλικό και συζήτησαν με τους πολίτες.

«Εκτός από τα όσα –παρά τις δυσκολίες-  έχει πετύχει η Κυβέρνηση στην κεντρική πολιτική σκηνή, δόθηκε έμφαση στα όσα έχουν γίνει σε τοπικό επίπεδο, όπως η απόδοση στην πόλη των στρατοπέδων Παύλου Μελά και Κόδρα, τα εγκαίνια των τριών πρώτων μονάδων για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το 'ξεσκάλωμα' των έργων του μετρό, η αποϊδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας ότι έτσι τα μέλη του κόμματος αποχαιρέτησαν το τελευταίο μνημονιακό έτος.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του κόμματος, «ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος που πήραν μέρος στην εξόρμηση ήταν ο συντονιστής και ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης και Δημήτρης Ρούτος αντίστοιχα, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μέλη της γραμματείας και της νομαρχιακής επιτροπής κ.α.»