Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
x

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της ΑΪΚ Στοκχόλμης έκανε καταγγελία ότι τον πλησίασαν για να έχει μειωμένη απόδοση απειλώντας τη σωματική του ακεραιότητα

Τριγμούς στο σουηδικό ποδόσφαιρο δημιουργεί ένα απίστευτο σκάνδαλο διαφθοράς που βγήκε στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, η σουηδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, πήρε την απόφαση να αναβάλει για σήμερα το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι ανάμεσα στη Γκέτεμποργκ και την ΑΪΚ, αφού υπάρχουν καταγγελίες για χειραγώγηση του ματς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τερματοφύλακας Κένι Σταματόπουλος της ΑΪΚ, που το καλοκαίρι είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Europa League, έκανε καταγγελία ότι τον πλησίασαν για να έχει μειωμένη απόδοση.

Μάλιστα, φαίνεται πως του ζήτησαν να μην παίξει όπως πρέπει, ενώ παράλληλα απείλησαν την σωματική ακεραιότητα του ίδιου και της οικογένειας του.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας ενημέρωσε αμέσως τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την ομοσπονδία και στη συνέχεια την αστυνομία, η οποία ήδη διεξάγει έρευνα για τις καταγγελίες.

Οι αρμόδιοι φορείς έχουν αποφασίσει προσωρινά ότι δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των εμπλεκομένων, όμως η αναβολή είναι δεδομένη, όπως και ο λόγος που οδήγησε σε αυτήν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ