Skip to main content

Βοσνιάδης: Να νιώθουμε σιγουριά όταν ο Ηρακλής μπαίνει στο γήπεδο

«Δουλεύουμε καλύτερα πλέον, για να βάλουμε όλους τους παίκτες στη διαδικασία συμμετοχής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «Γηραιού»

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το ξεκίνημα του Ηρακλή μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Γηραιού»:

«Κρατάμε τα δυο αποτελέσματα στο κύπελλο, τις νίκες με Εθνικό και Θύελλα Καμαρίου και φυσικά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Να σταθεροποιήσουμε την καλή απόδοσή μας, να μην έχουμε μέτρια διαστήματα. Δουλεύουμε καλύτερα πλέον, για να βάλουμε όλους τους παίκτες στη διαδικασία συμμετοχής. Θα έχουμε διαφορετική σκέψη στο πρωτάθλημα.

Έχουμε γεμάτο ρόστερ και τους χρειαζόμαστε όλους. Πρέπει να μη μείνουμε στα λόγια, αλλά όλοι να είναι σε καλό επίπεδο. Για την άνοδο άλλωστε, τον πρώτο λόγο θα έχουν όσοι διαθέτουν το πιο γεμάτο ρόστερ. Είμαστε μια ομάδα που φτιάχνεται, έφερε πολλούς και καλούς παίκτες. Σε αυτή τη φάση το σημαντικό είναι να έχουμε χρησιμοποίηση των περισσοτέρων παικτών. Βεβαίως, σταδιακά θέλουμε ένα κορμό και μετά να επιλέγουμε από μεγαλύτερη δεξαμενή παικτών, να βασιστούμε και σε άλλους, που θα διατηρούνται σε ετοιμότητα. Αυτό επιλέξαμε και πιστεύουμε οτι θα μας βγει σε καλό. Κανείς να μην επαναπαύεται και να διεκδικούν όλοι το χρόνο τους. Υπολογίζουμε σε όλους και θέλουμε την ετοιμότητα όλων. Και στα φιλικά και στα δυο ματς κυπέλλου ήταν διαφορετική η σύνθεσή μας. Γνωρίζουμε την ομάδα σιγα-σιγά, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές».

Καταλήγοντας, ο τεχνικός των «κυανολεύκων» πρόσθεσε: «Ειναι ξεκάθαρο οτι πάμε αγώνα με τον αγώνα. Δεν θα παίζουμε πρώτα με τον Ηρόδοτο και θα σκεφτόμαστε το μετά, πχ την Παναχαϊκή ή την Κέρκυρα. Θέλουμε να κερδίζουμε, με καλή εμφάνιση, ή και μέτρια. Με σταθερότητα, σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο. Από παντού θα πάρουμε τρεις πόντους, για να πετύχουμε στο τέλος τον μεγάλο στόχο. Μακάρι να συνδυάσουμε την αποτελεσματικότητα με καλή εικόνα. Να νιώθουμε όλοι σιγουριά όταν ο Ηρακλής μπαίνει στο γήπεδο.

Αρχικά… βαθμοθηρία και όσο έρχονται οι πόντοι, θα ανεβαίνει ο ενθουσιασμός. Η δουλειά συνεχίζεται, έχουμε πολλά να διορθώσουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι και σε καλό δρόμο. Ας αρχίσει το πρωτάθλημα και στο χέρι μας είναι να τα διατηρήσουμε όλα σε καλό βαθμό. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος, δεν μπορούμε να συζητάμε για κάτι άλλο, πρέπει να βρούμε δύναμη και ψυχικά αποθέματα γι’ αυτό».