Skip to main content

Βραβεύονται οι κορυφαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις της Β.Ελλάδας

Η απονομή των βραβείων «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος», πραγματοποιείται την Παρασκευή από τον ΣΒΒΕ, σε συνεργασία με την εφημερίδα Καθημερινή.

Οι μεταποιητικές επιχειρήσεις της βόρειας Ελλάδας που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον επιχειρηματικό και κοινωνικό στίβο κατά το 2014 βραβεύονται την Παρασκευή από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργασία με την εφημερίδα Καθημερινή.

Η απονομή των βραβείων «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος», θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ξενοδοχείο The Met Hotel της Θεσσαλονίκης.

Τα εν λόγω βραβεία αποτελούν ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία, εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την ελληνική οικονομία.

Στην τελετή θα βραβεύσουν τις επιχειρήσεις, η υφυπουργός Βιομηχανίας, κα Θεοδώρα Τζάκρη, ο Σύμβουλος Διοίκησης Εμπορικής & Αγροτικής Τραπεζικής  της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Καθ. Περικλής Μήτκας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθ. Αχιλλέας Ζαπράνης, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Καθ. Κώστας Γραμμένος και η Εμπορική Διευθύντρια της Εφημερίδας “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” κα Νατάσα Μπουτεράκου.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της τελετής των βραβείων θα κάνει η γνωστή δημοσιογράφος, κα Μαρία Νικόλτσιου.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Τράπεζα Πειραιώς