Skip to main content

Βραβείο του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου στην Χημική Υπηρεσία Αθηνών

Με το Διεθνές Βραβείο του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου τιμήθηκε η Α΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών λαμβάνοντας μέρος σε διεθνείς διεργαστηριακές ασκήσεις.

Με το Διεθνές Βραβείο του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου τιμήθηκε η Α΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών λαμβάνοντας μέρος με επιτυχία σε διεθνείς διεργαστηριακές ασκήσεις ελέγχου ικανότητας εργαστηρίων του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (International Olive Council, IOC).

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. «Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στοχεύοντας στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τους πολίτες, μέσω της βελτιστοποίησης του εργαστηριακού έργου του Γενικού Χημείου του Κράτους, ανακοινώνει ότι στον τομέα της εργαστηριακής υποστήριξης του εθνικού μας προϊόντος του ελαιόλαδου, η Α΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών λαμβάνοντας μέρος με επιτυχία σε διεθνείς διεργαστηριακές ασκήσεις ελέγχου ικανότητας εργαστηρίων του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (International Olive Council, IOC) τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου» σημειώνεται αναλυτικά στην ανακοίνωση.